

The G7 Digital and Tech Ministers' Meeting

Stakeholders' Conference on Digital Technologies for Trust

Released on 13 March, 2023

Date and Time: 29 March 2023, 14:00-17:20 (JST)

Location: Hybrid

Venue: Providence Hall, Prince Hotel Tokyo

Online: Webex

Language: English – JPN-ENG Translation available for audience

Registration URL: https://jcs.eventsair.com/q7-dtwg-2023-3rd/side-event-registration

Overview

- Introduction of current existing methods to secure trust that can be tackled
- Technological approaches (e.g., decentralized ID) that can widely secure trust in the future and government initiatives

Agenda

14:00-14:10	Opening remarks
(10min)	 AKAISHI Koichi (Vice-Minister for Digital Policy, Digital Agency, Government of Japan)
14:10-14:40	Session 1 Presentation on International Mutual Recognition for Achieving
(30min)	DFFT
	 TEZUKA Satoru (Professor, Faculty of Environment and Information Studies, Graduate school of Media and Governance, Keio University)
14:40-14:55	Session 2 Presentation on European context
(15min)	 Lorena Boix Alonso (Director Cybersecurity and Trust, European commission)
14:55-15:10	Session 3 Presentation on Indian context
(15min)	 Arvind Kumar (Controller of Certifying Authorities (CCA) Ministry of Electronics & Information Tech, New Delhi)
	 Aashish Banati (Deputy Controller Ministry of Electronics & Information Technology, New Delhi)
	 Vijayakumar Manjunatha (Secretary General, Asia PKI Consortium, Bengaluru, India)
15:10-15:30	Coffee Break
15:10-15:30 (20min)	Coffee Break
	Coffee Break Session 4 Presentation on "Trusted Web" initiative
(20min)	
(20min) 15:30-15:45	Session 4 Presentation on "Trusted Web" initiative
(20min) 15:30-15:45 (15min)	Session 4 Presentation on "Trusted Web" initiative - KUROSAKA Tatsuya (President and CEO, Kuwadate Inc.)
(20min) 15:30-15:45 (15min) 15:45-16:05	Session 4 Presentation on "Trusted Web" initiative - KUROSAKA Tatsuya (President and CEO, Kuwadate Inc.) Session 5 Presentation on use case projects in "Trusted Web" initiative - KIKUKAWA Yuya (CEO / Founder, ORPHE Inc. (healthcare sector)) - OKAMOTO Rintaro (Chief Assistant to Manager, Dai Nippon Printing
(20min) 15:30-15:45 (15min) 15:45-16:05 (20min)	Session 4 Presentation on "Trusted Web" initiative - KUROSAKA Tatsuya (President and CEO, Kuwadate Inc.) Session 5 Presentation on use case projects in "Trusted Web" initiative - KIKUKAWA Yuya (CEO / Founder, ORPHE Inc. (healthcare sector)) - OKAMOTO Rintaro (Chief Assistant to Manager, Dai Nippon Printing Co., Ltd. (social business sector))
(20min) 15:30-15:45 (15min) 15:45-16:05 (20min)	Session 4 Presentation on "Trusted Web" initiative - KUROSAKA Tatsuya (President and CEO, Kuwadate Inc.) Session 5 Presentation on use case projects in "Trusted Web" initiative - KIKUKAWA Yuya (CEO / Founder, ORPHE Inc. (healthcare sector)) - OKAMOTO Rintaro (Chief Assistant to Manager, Dai Nippon Printing Co., Ltd. (social business sector)) Session 6 Panel discussion on policy initiatives on digital identity and digital
(20min) 15:30-15:45 (15min) 15:45-16:05 (20min)	Session 4 Presentation on "Trusted Web" initiative - KUROSAKA Tatsuya (President and CEO, Kuwadate Inc.) Session 5 Presentation on use case projects in "Trusted Web" initiative - KIKUKAWA Yuya (CEO / Founder, ORPHE Inc. (healthcare sector)) - OKAMOTO Rintaro (Chief Assistant to Manager, Dai Nippon Printing Co., Ltd. (social business sector)) Session 6 Panel discussion on policy initiatives on digital identity and digital credentials
(20min) 15:30-15:45 (15min) 15:45-16:05 (20min)	Session 4 Presentation on "Trusted Web" initiative - KUROSAKA Tatsuya (President and CEO, Kuwadate Inc.) Session 5 Presentation on use case projects in "Trusted Web" initiative - KIKUKAWA Yuya (CEO / Founder, ORPHE Inc. (healthcare sector)) - OKAMOTO Rintaro (Chief Assistant to Manager, Dai Nippon Printing Co., Ltd. (social business sector)) Session 6 Panel discussion on policy initiatives on digital identity and digital credentials Key questions: - What are the goals and approaches of your policy initiative? - What sectors and use cases has your initiative covered? What benefits

Moderator:

 ZAMMA Toshiyuki (Head of International Strategy, Digital Agency, Government of Japan) Johannes Fritz

Panellists:

- **NARITA Tatsuji** (Head of the Secretariat for the Headquarters for Digital Market Competition, Cabinet Secretariat, Government of Japan)
- Paul Jackson (Director on Technology and Innovation, Office of the Chief Information Officer, Treasury Board of Canada Secretariat, Government of Canada)
- Caroline Copley (Head of Digital Identity international strategy and legislation, Department for Science, Innovation and Technology, Government of the UK)

16:50-17:10 **Session 7 Presentation on enhancing transparency for DFFT**

(20 min) - **Johannes Fritz** (PhD, St. Gallen Endowment)

17:10-17:20 **Closing remarks**

(10min) - **ZAMMA Toshiyuki** (Head of International Strategy, Digital Agency,

Government of Japan)